در این روزگار مدرن و با کوچک شدن خانه ها آشپزخانه ها تقریبا در دید کامل نشیمن قرار میگیرند و ما بیشتر وقت خودمان رو توی آشپزخونه ها میگذرونیم پس حتما باید با یک طراحی آشپزخانه اصولی در عین حال زیبا به قلب خونه سر و سامان بدهیم !!
نکات کلیدی در طراحی آشپزخانه
- وجود فضای کافی روی صفحه های کابینت
- وجود پریز جداگانه برای هر مرکز
- وجود تهویه هم به صورت طبیعی و هم به صورت مصنوعی (هود)
- باز شدن درهای کابینت خلاف جهت حرکت شخص در آشپزخانه
مثلث کار چیست ؟
در آشپزخانه سه فعالیت عمده انجام می شود که عبارتند از : نگهداری مواد غذایی (یخچال) ، شست و شو (سینک) و پخت و پز (گاز) که این سه سه راس مثلث کار را تشکیل می دهند که نکته های زیر در رابطه با مثلث کار در طراحی آشپزخانه باید منظور شود :
ـ رفت و آمد در آشپزخانه باید جدا از مثلث کار باشد.
ـ محیط این مثلث باید بین ۴/۸ تا ۶ متر باشد.
اشکال مختلف طراحی آشپزخانه
آشپزخانه open ، که امکان مشاهده قسمت های دیگر خانه را فراهم می کند.
آشپزخانه L ، و مثلث کار که قابلیت عملی برای open شدن را دارد.
آشپزخانه V ، که مثلث کار در آن دارای سه ضلع عمود بر هم است؛ از یک ضلع آن می توان برای open کردن آشپزخانه استفاده کرد.
آشپزخانه خطی ، که در آن وسایل در یک خط قرار می گیرند و در ارتباط با هم هستند.در این شکل مثلث کار وجود ندارد.
آشپزخانه کریدوری ، که در آن وسایل در دو طرف چیده می شوند و امکان open شدن بسیار کم است.
آشپزخانه جزیره ای ، که در آن یکی از وسایل مثلث کار در یک ضلع قرار گرفته است و بقیه می توانند در سه ضلع دیگر قرار بگیرند.
ملزومات آشپزخانه
کابینت ، یخچال ، اجاق خوراک پزی ، ظرفشویی ، ماشین لباسشویی از جمله ملزومات آشپزخانه اند.
تهیه شده توسط مجموعه آسو تکنیک // منبع : کتاب طراحی داخلی (تالیف : محمد مهدی فخیمی)
نظر به فروش چوب به کارخانه دارم .
۰۹۳۳۸۲۵۴۰۱۴.
۰۹۱۱۹۷۲۵۹۵۰